Termeni și condiții

Următorii “termeni și condiții” reprezintă anexa contractului de închiriere dintre S.C. GDC INTERMED IMOBILIARE S.R.L. și chiriaș. Serviciul de închiriere este obiectul contractului, pe durata stabilită în contractul de locaţiune, iar apartamentele pot fi ocupate numai de numarul maxim de persoane specificat de către proprietar. 

SERVICII SI COSTURI AUXILIARE 
Serviciile oferite de S.C. GDC INTERMED IMOBILIARE S.R.L. sunt conforme cu contractul și sunt oferite după confirmarea rezervarii. Costurile de întreținere sunt incluse în preț. Prețul de închiriere nu include servicii suplimentare solicitate de oaspeți (de exemplu: curățenie suplimentară, lenjerii de pat suplimentare, halate de baie, prosoape). Acestea vor fi taxate suplimentar conform listei de prețuri pentru servicii suplimentare care poate fi consultată la biroul administrativ al clădirii.
În cazul rezervărilor electronice, S.C. GDC INTERMED IMOBILIARE S.R.L. va confirma rezervarea în format electronic.
Fotografiile proprietăților oferite spre închiriere sunt cu titlu de informare.
Imobilele inchiriate oferă aer condiționat și bucătărie utilată. Se asigură lenjerie de pat și 1 set de prosoape pentru fiecare pat (1 set de prosoape = 1 prosop mare + 1 prosop mic) . DURATA INCHIRIERII
Durata închirierii este stabilită în rezervare.
În ziua sosirii, imobilul se predă între orele 16:00 - 20:00 după finalizarea operațiunilor de check – in (verificarea proprietății în vederea ocupării ei). La sosire, chiriașul va completa un formular de contract de închiriere. Imobilul închiriat va fi ocupat de chiriaș dupa achitarea integrală a chiriei.
În ziua plecării se va preda locuința proprietarului între orele 08:00 - 11:00 am.
Chiriașul trebuie să predea locuința curată.
NOTA: În funcţie de disponibilitate, la solicitarea chiriaşului, ocuparea- eliberarea apartamentului se poate face şi în afara intervalului orar de mai sus.
În contextul în care check-out-ul nu se realizează până la ora 11:00, chiriașul va achita o taxa suplimentara de cazare in valoare de 200 lei valabila pana la ora 13:00 .


CONDITII IN CARE SE POATE ANULA REZERVAREA
În cazul anulării rezervarii, plata preţului pentru închiriere către S.C. GDC INTERMED IMOBILIARE S.R.L. și a serviciilor suplimentare cerute în contract, se va face în conformitate cu următorii termeni:
Chiriașul trebuie să plătească următoarele sume din prețul închirierii și al serviciilor suplimentare cerute în contract:
a) 0% dacă anularea șederii este anunțată cu 14 zile înainte de începerea perioadei de închiriere,
b) Pretul mediu al unei nopti de cazare dacă anularea șederii este facută într-un termen mai mic de 14 zile si mai mare de 1 zi inainte de data check-inului,
c) 100% dacă chiriașul nu sosește sau nu notifică anularea.
În cazul garantării rezervării cu cardul, proprietarul are dreptul să debiteze cardul cu suma convenită în urma rezervării, în orice moment după primirea rezervării.
Anularea unei rezervări trebuie să fie trimisă în format electronic către S.C. GDC INTERMED IMOBILIARE S.R.L.la adresa de email contact@aquariumresidence.ro .


RASPUNDEREA
Dacă în urma formalităților de check-in și a verificărilor, se constată că toate bunurile au fost predate oaspetelui conform contractului, plângerile ulterioare acestui moment devenind răspunderea directă a chiriasului.
Proprietarul S.C. GDC INTERMED IMOBILIARE S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru bunurile personale aflate în interiorul apartamentului pe toată perioada contractului.
Proprietarul S.C. GDC INTERMED IMOBILIARE S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru autoturismele și bunurile chiriașilor aflate în interiorul acestora și nici pentru bunurile pe care chiriașii le depozitează în parcare.


OBLIGATIILE CLIENTILOR
• nu este permis accesul cu animale de companie în spațiul închiriat.
• să nu fumeze în interiorul apartamentului închiriat, în caz contrar chiriașul se obligă să achite o taxă de curățenie și igienizare de 1 000 lei.
• să suporte plata oricărei deteriorări a spațiului închiriat (inclusiv a imobilelor din vecinătate şi a bunurilor din interiorul acestora produse din culpa sa).
• să nu aducă modificări de niciun fel sau natură spaţiului închiriat fără acordul scris al proprietarului în acest sens.
• să permită proprietarului să verifice modul în care este folosit şi întreţinut imobilul închiriat.
• la încetarea contractului să predea imobilul și obiectele de inventar din dotare în starea de folosință în care le-a preluat de la proprietar.


ÎNCETAREA CONTRACTULUI DE ÎNCHIRIERE:
Contractul de închiriere încetează de drept la expirarea termenului contractual.
Prelungirea perioadei initiale de închiriere atrage încheierea unui nou contract.
S.C. GDC INTERMED IMOBILIARE S.R.L. își rezervă dreptul de a rezilia contractul de închiriere imediat, unilateral, în următoarele situații:
chiriașul perturbă buna funcționare a companiei precum şi liniştea şi confortul altor oaspeţi,
chiriașul are un comportament inadecvat care face imposibilă conviețuirea cu vecinii sau are atitudini ce aduc atingere bunelor moravuri (consum de alcool, substanțe interzise, activități de video chat, practicarea jocurilor de noroc, a serviciilor de escortă, etc.)
chiriașul a pricinuit deteriorarea imobilului închiriat, al obiectelor din dotare al altor imobile (apartamente) din vecinătate sau a clădirii în care este situat acesta.

Adresa

Mamaia Nord, str Prelungirea D20 nr 5C, jud. Constanța, România (adresa receptie)

Telefon

0770.697.977 (08:00-20:00)

E-mail

contact@aquariumresidence.ro